Rólunk

Rólunk

A Teleki Sámuel Utazási Irodáról

Irodánk azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a társasutazás kedvelőinek, az egyéni utasoknak és az egyedül utazóknak egyaránt. Útjaink nagy részét már több alkalommal végigjártuk, így tudjuk, mikor és merre érdemes vinni utasainkat. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a hagyományosan, minden iroda által megmutatott nevezetességekhez látogassunk el, hanem betekintést nyerjünk az adott ország lakosainak életébe, gasztronómiájába. Repülős útjainkat kisebb csoportokban indítjuk, melynek célja, hogy még inkább minőségi szolgáltatást nyújthassunk. 

Az iroda nevének kiválasztásakor, olyan szempontok játszottak közre, mint például, hogy könnyen megjegyezhető legyen, Magyarországra utaljon, s külföldön is könnyen kiejthető legyen. Kelet-Afrikában járva Teleki nevét sehol sem kell kétszer elmondani, mindenki tudja, hogy Teleki Sámuelről, a híres magyar felfedezőről van szó.

Idegenvezetőink magasan képzett, több éve a szakmában dolgozó kollégák, akik közül van olyan, aki már több mint száz országban kísért csoportokat. Tudásuknak, odafigyelésüknek, empátiájuknak köszönhetően igazi élmény velük az utazás.

Fontosnak tartjuk, hogy külön figyelmet kapjanak egyedülálló utasaink. Ezért is hívtuk életre a Szingli Travel részlegünket, ahol kifejezetten az egyedülálló utazók számára kínálunk programokat, utazásokat.

Akár egyedül, párban, családdal utazik, sok szeretettel várjuk leendő utasaink között.

Bakos Tamás
Ügyvezető - Teleki Sámuel Utazási Iroda
A Teleki Sámuel Utazási Iroda alapítója. Már általános iskolás kora óta a szeret szervezni, legyen szó az iskolai színházi előadás megszervezéséről, az iskolaújság-, vagy diákönkormányzat megalapításáról. Főiskolai, egyetemi tanulmányai mellett, majd azt követően is szüntelenül járta a világot, dolgozott Ausztráliától Madeiráig, Kenyától Kínáig számos országban. Mára azonban már a Család lett a legfontosabb, s a folytonos távollét helyett a letelepedést választotta. Fontos számára a precízség, s szereti, ha egy-egyút után az utasok maximálisan elégedettek munkájával.

Fülöp Gabriella
Idegenvezető - Teleki Sámuel Utazási Iroda
Tíz éve kezdtem idegenvezetőként dolgozni. Először budapesti városnézéseket tartottam, majd 9 éve kerültem Görögországba – nagyon izgalmas, érdekes és felelősségteljes évek voltak, ami alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, és megtanultam a legjobb minőséget nyújtani a vendégeim számára.Útjaim során azonban nem csak a szakmai tudásommal és tapasztalataimmal igyekszem felkelteni a vendégek érdeklődését, hanem törekszem arra, hogy egy felszabadult, baráti légkört teremtsek, és a kirándulásokat némi humorral is megfűszerezve érdekessé, izgalmassá és maradandóvá tegyem az élményeket.

Pataky Ágnes
Idegenvezető - Teleki Sámuel Utazási Iroda
Szeretem az egzotikus, ősi kultúrákat, vallásokat, népi szokásokat. Lenyűgöz a bennük rejlő bölcsesség. Szeretném hinni, hogy ezekből minél többet át tudok adni, amit mindenki kedve szerint beépíthet a saját életébe és örülnék, ha ennek hatására jobbak, nemesebbek lennénk, és jobban tisztelnénk, szeretnénk egymást… Igyekszem úgy bemutatni más népeket, országokat, hogy sajátosságaikat, miénktől eltérő szokásaikat megértsük és meglássuk bennük a becsülendőt...  Egyszóval igazán gazdagabban térjünk haza az utazásról.

Dr. Varga Bálint
Idegenvezető - Teleki Sámuel Utazási Iroda
Az elmúlt 30 év alatt több, mint 100 országban kalauzolta el a csoportokat. Legyen szó akár Kenyáról, Kínáról vagy Ausztráliáról a vele való utazás hatalmas élmény - vélekednek róla a vele utazók. Munkáját maximalizmus, precíz felkészülés és humor jellemzi. Tapasztalatainak köszönhetően az előadásait tökéletesen fűszerezi az adott témához vonatkozó, de esetlegesen már országból származó adatokkal, információkkal.  Ennek köszönhetően, aki egyszer utasa volt, az alig várja, hogy ismételten egy másik országot ismerhessen meg kíséretében.

Bartalis Gabriella
Idegenvezető - Teleki Sámuel Utazási Iroda
Gabival leginkább európai, indiai vagy mexikói utakon találkozhatunk. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett régészként. Az ott megszerzett tudást tökéletesen illeszti bele az idegenvezetésébe, mellyel lenyűgözi a vele utazókat. Kedvenc célországa Görögország, ahol minden évben több hónapot is eltölt.
Domonkos Magdaléna
Idegenvezető - Teleki Sámuel Utazási Iroda
Domonkos Magdaléna - az egyik legjobbnak mondott magyar idegenvezető. 2013-ban megkapta az „Az év idegenvezetője” kitüntető címet. Magdaléna ezt üzeni Önnek: "Ki ne álmodott volna arról, hogy bejárja a világ szebbnél szebb helyeit, legyen szó Európáról vagy akár bármely más kontinensről? Önöknek ez most valósággá válik.